20180620_135357

Hevosten vuokrausta puoliylläpitoon

Muutamia hevosia mahdollisuus vuokrata puoliylläpitoon.

Tallillamme asustelee useampi yksityinen heppa, jotka mieluusti ottaisivat tiimiinsä liikuttajia lisää. Lisäksi pari tallin hevosta kaipailisi ”omaa ihmistä”.uskon-turpa

Kaikki hevoset, joita on mahdollisuus vuokrata ovat täysin erilaisia. Osalle tekisi hyvää lähinnä rauhallinen maastoilu tuntityöskentelyn vastapainoksi. Osa taas olisi sopivia ihan kisatreeni mielellä harrastamiseen. Osa taas jotain siltä väliltä.

Oletko kaivannut hevosen selkään? Meneekö työvuoro aina tuntiaikojen kanssa päällekkäin? tai etkö vain viihdy kentällä muiden joukossa tunneilla? Rauhallinen maastoilu yksin tai kaksin kiinnostaisi enemmän? Tai haluaisitko oman vakihepan, jolla oikeasti treenata jotain tavoitetta kohti?

Näihin ongelmiin voisi olla hyvä ratkaisu vuokrata hevosta omaan käyttöön. Lisäksi näille vuokrattaville hevosille olisi vuokraajasta iloa ja monipuolisempaa liikuntaa.

  • Kaikkien hevosten osalta vuokraamiseen tehdään omistajan ja vuokraajan välille molempia tyydyttävä sopimus ja ehdot.
  • Hinta saattaa vaihdella sopimuksen ehtojen mukaan, noin 60-135€ välillä.
  • Käytännössä vuokraaja maksaa osan tallivuokrasta ja saa siitä hyvästä käyttää hevosta kuin omaa, kuitenkin sovittujen sääntöjen mukaan.
  • Vuokraajalla täytyy olla pitkä kokemus hevosista, koska on vastuussa hevosesta ja itsestään silloin kun vuokraa hevosta.
  • Vuokraaminen tulee edullisemmaksi kuin tunnit, silloin kun käyntikertoja on vähintään yksi viikossa tai enemmän.
  • vuokraajalla on halvempi tuntihinta, valmennuksiin ei tarvitse maksaa hevosvuokraa lisäksi.
  • Jos kiinnostuit ota yhteyttä tallin pitäjään (0505742280, Jenni), voimme keskustella asiasta lisää. Jos vuokraaminen kuulostaa molempien mielestä hyvältä ja toiveet kohtaa, voidaan aloittaa laatimaan sopimusta :)
0 vastausta

Kirjoita kommentti

Haluatko osallistua keskusteluun?
Kirjoita rohkeasti kommentti!

Vastaa