Ratsastusleirien varausehdot

 

Tutustu palvelujemme varausehtoihin ennen varaamista

Rajakallion Ratsutilan palvelujen yleiset ehdot

Ikärajat

Ratsastustuntien, tapahtumien ja päiväleirien ikäraja on 7 vuotta. Alle 7-vuotias voi osallistua huoltajan seurassa.
Yöpymisleirien osallistujan vähimmäisikäraja on 9 vuotta. Näistä voidaan joskus joustaa tapauskohtaisesti.

Ratsastajan varusteet

Kypäriä löytyy tallilta.

Jos ratsastat vakituisesti, suosittelemme oman sopivan kypärän hankkimista. Tallille kannattaa pukea joustavat, säähän sopivat pitkälahkeiset housut ja vyötäröpituinen takki/paita. Lisäksi tarvitset säänmukaiset hanskat, sekä nilkkaa tukevat kengät, joissa on pieni korko. Talvella tarvitset kypärän alle mahtuvan pipon. Talvella on tärkeää pukeutua lämpimästi ja kerrospukeutuminen on tallilla hyväksi havaittu käytäntö!

Vakuutukset ja turvallisuus

Satunnaisratsastajat, alkeiskurssilaiset ja leiriläiset on tapaturma vakuutettu tallin puolesta.

Vaikka tallillamme panostetaan turvallisuuteen ja tapaturmien ennaltaehkäisyyn, vakiratsastajien kuuluu liittyä johonkin SRL:n jäsenseuraan, jolloin heille tulee henkilökohtainen kattava tapaturmavakuutus. Näin kaikki ratsastajat ovat
vakuutettuja.
Varaamalla minkä tahansa palvelun sitoudut noudattamaan tallin yleisiä turvallisuusohjeita sekä henkilökunnan kulloinkin antamia ohjeita.

Palvelujen osittainen käyttö

Jos asiakas ei käytä joitakin tilaamiaan palveluja, tai käyttää niitä vain osittain, hänellä ei ole tällä perusteella oikeutta hinnan alennukseen tai maksun palautukseen.

Vahinkojen korvaukset ja ylivoimainen este

Talli ei korvaa asiakkaan rikkoutuneita /kadonneita varusteita.

Asiakkaan on noudatettava annettuja ohjeita, varoituksia ja määräyksiä, sekä käytettävä ohjeiden mukaisia turvallisuuteen liittyviä varusteita.

Asiakas on vastuussa tahallaan tai huolimattomuudellaan aiheuttamistaan vahingoista, jotka hän tai hänen valvonnassaan oleva alaikäinen aiheuttaa yrittäjälle tai kolmansille osapuolille. Asiakas on velvollinen korvaamaan Rajakallion Ratsutilan omaisuudelle aiheuttamansa vahingot täysimääräisinä. Sama koskee myös Rajakallion Ratsutilan yhteistyökumppaneille aiheutuneita vahinkoja, jotka ovat sattuneet tilattua palvelua toteutettaessa. Korvaus suoritetaan suoraan vahinkoa kärsineelle/omistajalle.
Rajakallion Ratsutila ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (esim. luonnonilmiöt, sähkökatkot jne.), joka ei ole johtunut Rajakallion Ratsutilasta, ja jonka seurauksia Rajakallion Ratsutila ei kohtuudella ole voinut estää.

Leirit

Maksut

Leirien varausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä Hopotiin. Loppumaksu tulee Hopotiin laskuna.

Varaus- ja peruutusehdot

Leirivaraus astuu voimaan, kun varaus ja sen maksu on suoritettu Hopotissa. Varauksen yhteydessä sitoudut myös peruutusehtoihin. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Leirin loppumaksua ei tarvitse maksaa, jos peruutus tulee 50vrk ennen leirin alkua. Voit kuitenkin yrittää saada tilallesi toisen leiriläisen, joka pystyy osallistumaan samantasoiselle leirille.

Leiritiedotus

Emme lähetä postissa leirikirjettä. Kaikki leiriä koskevat tarvittavat tiedot löytyvät Hopotin leirikohtaisesta mainoksesta ja tallin nettisivujen osiosta ”Leirit”. Puhelimitse saat tarvittaessa lisätietoja ja apua sopivan leirin valinnassa.