Majoitus

 

Useita eri mahdollisuuksia majoittumiseen

Useita vaihtoehtoja

Pääsääntöisesti majoitamme aivan tilamme vieressä sijaitsevalle Tervatuvalle. Jos tämä majoitusvaihtoehto on täynnä, autamme löytämään sopivan majoituksen muilta paikkakunnalla sijaitsevilta mökeiltä.

Varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta varmistat paikkasi.

Oman loman suunnittelu kannattaa aloittaa ajankohdan ja majoituksen etsimisestä, kaikki muu onkin sitten soviteltavissa toiveiden ja budjetin mukaan. laughing

Majoitusvaihtoehtoja

Tässä muutamia majoitusvaihtoehtoja esiteltynä. Toki meille voi majoittua myös asuntoautolla / matkailuvaunulla. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää majoituksesta tarvittaessa.

Tervatupa

Tervatupa on elokuun 2012 valmistunut 30 hengen mökki, joten tilaa on runsaasti isommallekin porukalle. Mökki on laadukkaasti varusteltu ja mökistä löytyy sisävessa, iso suihku ja sauna tila, oma keittiö, tilava nukkuma parvi ja kaksi erillistä makuuhuonetta.

Mökin pihapiirissä on iso kota, jossa voidaan paistaa vaikka makkarat ja pienessä lammessa voi pulahtaa uimaankin, kuumimpaan aikaan on mukava istuskella ison terassin varjossa.

Tervatupa sijaitsee aivan vieressä, n. 300 metrin päässä ratsutilastamme.

Varaukset tulee tehdä hyvissä ajoin etukäteen. Tervatuvalla on pääsääntöisesti viikonloput varattuna n. 3 kuukautta eteenpäin. Viikolla on paremmin aikaa. Parhaiten varmistat saatavuuden kun varaat esimerkiksi kesällä syksyksi paketin.

Lomakivistö

Korkeatasoinen 75m² mökki sijaitsee Karvianjärven itärannan aurinkoisella ja rauhallisella tontilla.

Täysin varusteltu keittiö, 3 makuuhuonetta, vuodepaikkoja 6, Sisä wc- ja suihku.

Saunoja löytyy jopa 3 kpl, sähkö-, puu- ja savusauna.

Mökki sijaitsee n. 8 minuutin päässä ratsutilastamme.

Napsauta tästä ja tutustu alueen muihin vaihtoehtoihin Willi Karvia palvelussa

 

Me autamme myös mielellämme vapaiden kohteiden etsimisessä. Ota tarvittaessa meihin yhteyttä!

Infopaketti majoittujille

Onnistunut loma koostuu useista pienistä asioista. Onnistuneen loman resepti on jokaisella erilainen ja meille on tärkeintä että sinä nautit olostasi seurassamme. Olemme keränneet alle muutamia asioita jotka saattavat askarruttaa mieltäsi ja jotka on hyvä huomioida etukäteen.

Mitä mökkeihin sisältyy?

Majoitukseen kuuluu huonekalut ja niiden normaali asumiseen liittyvä käyttö. Yleensä vuokrahintaan kuuluu myös ruokailuvälineet, astiat, tyynyt, patjat ja peitot. Myös sähköt, vesi ja polttopuut kuuluvat yleensä hintaan ellei toisin ole mainittu.

Järven rannalla sijaitsevien mökkien vuokrahintaan kuuluu yleensä lisäksi oma laituri, soutuvene ja grillikatos tai grillipaikka. Joissakin mökeissä on myös rantasauna ja savusauna.

Tarkista tarkemmat varustelutiedot valitsemasi mökin kohdalta aina erikseen.

Mitä mukaan?

Tässä kootusti muistilistaa mitä tulee ottaa mukaan mökille tullessa.

Muistilista mukana tuotavista asioista:

 • Kuitti maksusta
 • Tyynyliinat, lakanat ja pyyhkeet
 • Mahdolliset lisätyynyt ja peitteet
 • Kahvi/tee yms. tarpeet
 • Ruoat ja mausteet
 • Korkin-/viinipullonavaaja
 • Tulitikkuja/sytytin
 • Saunomis/pesu tarpeet (saippua, shamppoo, pyyhkeet, harjat, tukankuivain..)
 • Illan viettoon pelejä, juomaa, kynttilöitä
 • Lomamieltä! laughing

Mökin omistaja auttaa aina

Mökin omistaja auttaa sinua paikan päällä, mikäli sinulla tulee kysyttävää mökkiin liittyen.

Otathan omistajaan rohkeasti yhteyttä, jos mökillä on vikoja tai puutteita. Loman ei kannata antaa mennä pilalle sellaisen vian vuoksi, joka olisi helposti korjattavissa.

Ilmoitathan omistajalle, mikäli huomaat rikkoneesi jotakin ja sovit korvauksista jo paikan päällä. Voit olla tarvittaessa yhteydessä myös meihin.

  Loppusiivous

  Loppusiivous ei sisälly hintaan. Yleinen käytäntö mökkivuokrauksessa on, että jokainen majoittuja ennen mökiltä poistumistaan siivoa mökin yhtä siistiksi ja puhtaaksi kuin se oli hänen sinne saapuessaan.

  Pesuaineet ja siivousvälineet mökin siivoamiseen kuuluvat yleensä mökkien varustukseen. Jos et halua kuluttaa kallisarvoista loma-aikaasi siivoamiseen varauksesi viimeisenä päivänä, tiedustele mökin omistajalta voiko loppusiivouksen ostaa lisähintaan.

   Mökin avaimet?

   Mökkien avaimet tullaan aina antamaan asiakkaalle paikanpäälle, ellei ole toisin sovittu.

   Jokamiehenoikeudet

   Jokamiehenoikeudet Suomessa sallivat jokaisen tutustua vapaasti metsiin, maaseutuun, järviin ja jokiin. Marjoja ja sieniä saa jokainen poimia metsistä niin paljon kuin haluaa.

   Pienten lasten kanssa lomailu

   Kun saavut varaamallesi mökille pienten lasten kanssa, tarkista ensin majoituksen turvallisuus ja huomioi potentiaaliset vaarapaikat. Jos mökki sijaitsee veden äärellä, tulee olla erityisen varovainen etteivät lapset pääse rantaan ilman aikuisen valvontaa.

   Lemmikit

   Lemmikin voi ottaa mukaan lomalle joissakin mökeissä, jos lemmikki käyttäytyy hyvin ja on sisäsiisti. Jos lemmikki lähtee lomalle mukaan, on tärkeää huolehtia, että lemmikki ei aiheuta mökissä vahinkoa ja että lemmikin mahdolliset jätökset korjataan pois mökin pihapiiristä. Mukaan tulevasta lemmikistä tulee aina mainita varauksen yhteydessä.

   Grillaaminen

   Nam! Kaikki tietävät että grillaaminen kuuluu kesään ja lomailuun. Aina kun ollaan tekemisessä tulen kanssa luonnossa, on tärkeää huomioida vastuullinen toiminta ettei satu yllättäviä vahinkoja. Grillaaminen on sallittu ainoastaan siihen tarkoitetuilla alueilla turvallisuus syistä. Muista myös siivota aina jälkesi grillipaikalta lähtiessä niin seuraavankin on mukava saapua nauttimaan grilliherkuista.

   Kalastaminen

   Osa mökeistä sijaitsee aivan järven rannalla ja vesi kutsuu kokeilemaan kalaonnea. Muista kuitenkin että jokaisen, muuta kalastusta kuin onkimista tai pilkkimistä harjoittavan, 18-64-vuotiaan on suoritettava kalastuksenhoitomaksu. Lisäksi on usein suoritettava läänikohtainen viehekalastusmaksu. Tietoa tarvittavista maksuista löytyy Maa- ja Metsätalousministeriön sivuilta osoitteessa www.mmm.fi. Maksut voi myös suorittaa samalla sivustolla. Kalastusmaksut voi maksaa myös pankissa, postissa, R-kioskilla, kalastusliikkeessä tai bensa-asemalla. Jos haluat lomallasi kalaan, kerro siitä varausta tehdessä niin saat varmasti siihen sopivan mökin.

   Internet-yhteydet

   Matkapuhelinyhteydet toimivat lähes kaikkialla Suomessa, joten internet-yhteys on mahdollinen kaikilla mökeillämme matkapuhelimilla tai omalla kannettavalla tietokoneella tai tabletilla internet sim-kortin tai nettitikun välityksellä.

   Tupakointi

   Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa.

   Tervetuloa meille viettämään onnistunut ja mukava loma!