Kesäaika alkoi tallin toiminnassa

touko 29, 2016

Kesä 2016 (kesä-heinäkuu)

Vakitunnit Torstaisin

Klo 16 Ryhmän koostumus vielä auki

Klo 17 Ryhmän koostumus vielä auki

Klo 18 Kokeneemmat, estepainotteinen ryhmä.

Ajat ovat tallille saapumis aikoja, noin puoli tuntia menee hevosen varusteluun, joten ratsastus alkaa puolelta. Varaa kaikenkaikkiaan aikaa noin 2h.

Kesällä tallilla on alkuviikoista leirejä, ei kuitenkaan ihan joka viikko. Tapahtumat sivulta näet leirien ja satunnaisien tuntien ja maastojen aikatauluja.

Voit myös tiedustella omalle porukalle sopivaa tuntia suoraan Jenniltä 0505742280 tai Sallalta 0509117369.

Parilliset viikonloput jatkuvat läpi kesän.

Valmennukset: 

Perjantai iltoina ja lauantaisin aloitettiin valmennus ryhmät suuren kysynnän vuoksi. Valmennusryhmät ovat kilpailuun tähtäävää ratsastusta, johon voi osallistua omalla tai tallin hevosella. Kuitenkin yleensä aina sama hevonen, jolloin treeni on tehokkaampaa. Välillä tunnit pitää vieraileva valmentaja tai lähdetään itse vierailemaan muualla. Tarkoitus on osallistua mahdollisimman aktiivisesti seuratason kisoihin ja miksei korkeammallekkin kun alkuun pääsee! ? Näistä voit tiedustella lisää jos kiinnostuit! Vaatii sitoutumista.

Viikonlopputunnit:

Parillisiin viikonloppuihin voi tiedustella myös ”normaaleja” irtotunteja. Ne ovat kuitenkin aina satunnaisia, niitä voi myös ”kytätä” tapahtumat ja facebook sivulta.

Hoitohevoset:

Kesän alussa loppunut kerho on anatanut monelle perushoitomerkin pätevyyden, sen omaavat kävijät voivat pyytää itselleen hoitohevosen. Hevosen hoitajat voivat tulla tallille torstaisin tuntien aikaan eli klo 16-20 sekä parillisten viikkojen lauantaisin klo 14-16.

Talutus tunti:

Parillisten viikkojen lauantaisin klo 15. Talutuksen ohessa pääsee kokeilemaan ponin harjaamista ja varustamista. Sopii hyvin vasta alkajille ja perheen pienimmille. Talutuksista on helppo siirtyä ryhmätunneille kun kokemus vähän karttuu :)

Varaukset Jenniltä 050-5742280