Tallielämää syyslomaviikolla (43vko)

syys 29, 2015

Ensimmäiseksi tiedote syyslomaviikon tunneista!

Normaalitunteja EI järjestetä syyslomaviikolla, MUTTA voit halutessasi koota oman 4hlön porukan ja hyvissä ajoin varata ratsastustunnin. Voimme järjestää ratsastusta joko kentällä tai maastossa toiveiden mukaan.

Syyslomaviikolla 19-20.10 järjestetään SYYSLOMALEIRI! Leirille ovat tervetulleita kaikentasoiset ratsastajat sekä uudet että vanhat tutut. Ratsastus toteutetaan kahdessa eri ryhmässä. Leiri sisältää kaksi tuntia ratsastusta päivässä, hevosten hoitoa sekä mukavaa yhdessä touhuamista 🙂 Osallistujien niin halutessa, voimme lähteä hevosilla maastoon nauttimaan syksyn tuomista väreistä ja tuoksuista.Heppailun jälkeen saunotaan ja syödään hyvin jonka jälkeen on hyvä kömpiä unten maille.

Leirillä tarjotaan kaksi lämmintä ateriaa ja iltapala, tiistaina on aamupala sekä kaksi ateriaa ennen kotiin lähtöä. Ilmoita mahdolliset ruoka-aine allergiat!

Syyslomaleirin hinta on 125e ja maksusuoritteesta tulee esittää kuitti leirille saavuttaessa. Sitovat ilmoittautumiset leirille viimeistään 16.10
Kesällä jo leiriläisille tutuksi tullut Tervatupa toimii jälleen leiriläisten majoituspaikkana. Tervatupa on viihtyisä 2012 rakennettu noin 30hlön mökki upeine saunatiloineen.

Lisätietoa ja kuvia Tervatuvasta löytyy osoitteesta http://backup.rajakallionratsutila.fi/ratsastusleirit-ja-elamykset/majoitus/

Tule viettämään mukava leiri kanssamme! 🙂
Terveisin
Rajakallion Ratsutilan väki