Vierailevat tuntihepat

Tallilla vierailee tarvittaessa leireillä ja ruuhka aikana muutamia yksityisten omistamia hevosia tai poneja. Osalle jo ennestään tuttuja ja rakkaita, joita on ihana taas tavata kun saapuvat tallillemme kylään :)

Pixi leirillä

Pixie ”Pixi”, shetlanninponi, tamma, synt. 2003

Pixi on noin 98cm korkea kiltti ponitamma. Ratsastaessa Pixi on herkkä ja osaa perusasiat. Pixi on hieman arka, joten tarvitsee rauhallisen käsittelijän. Pixi tykkää puuhailusta maastakäsin, esim. temppujen opettelemisesta ja agilitystä!
Omistaa Sari Teerioja.

Sulevi leirillä

Sulevi, hettis, ruuna, synt. 2005

Sulevi on kiltti, mutta sillä on ponimaiseen tapaan hieman pilkettä silmäkulmassa. Sulevi on hyvin isokokoinen shettis, noin 110cm, siksi sillä voi ratsastaa isommatkin lapset :) Ratsastaessa Sulevi on enemmän laiska kuin reipas. Sulevi tykkää hyppäämisestä ja se on myös aika haka leikkitunneilla. Sulevi toimii hyvin myös kärryillä ja talvisin sillä onkin hiihtoratsastettu ja pulkka-ajettu!
Omistaa Sari Teerioja.

img-20190606-wa0071

Viola, Eestinhevonen, tamma, synt. 2007

Viola on 148cm korkea ja se on aina kiltti kaikille. Violan intohimo on esteet ja se on kisannut niitä entisessä kodissaan 100cm tasolle asti. Koulussa Viola on helppo A ja sitä sillä on kisattu ainakin tasolle helppo B asti. Violalla voi ratsastaa kaiken tasoiset ratsastajat ja poni tekee aina parhaansa.
Omistaa Sonja Teerioja.

Möhkö

Tähen Toive, ”Möhkö”, Ruuna, Suomenhevonen, s. 2005

Möhkö on oikea luottopolle, sopii lapsille ja aikuisille. Rauhallinen, kiltti, ihana, muhku.
Pehmeä keinuva laukka jossa voisi istua vaikka koko päivän :) Ratsastaessa aina varmasti yhtä rauhallinen ja luotettava.
Ulkomuodostaan huolimatta yllättävän kevyt ratsastaa ja liikkuu omalla moottorilla. Parhaimmillaan koulukiemuroissa ja maastossa. Möhkö rakastaa myös vetää kärryjä, saattaa esiintyä tapahtumissa kärryhevosenkin roolissa. Möhkö asustaa välillä omistajansa luona, varsinkin talviaikaan ja palailee kesäsesongiksi meitä ilahduttamaan <3 Omistaa Tiina Hiltunen [/av_textblock] [av_textblock size='' font_color='' color=''] Pulla

Ponikujan cindy, ”Pulla”, Shetlanninponi, tamma

Ihana, pullea, sympaattinen, erityisen kiltti, lasten unelmaponi.

Pulla antaa pusun poskelle, pyyhkii kyyneleet, halaa, kuljettaa kiltisti lapsia kyydissä myös ilman taluttajaa.

Asuu talvisin osittain muualla, kesäisin sesonkiaikaan ilahduttaa asiakkaita tallillamme :)

Pullan omistaa Moona ja Seela Nevala.