Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä harrastetalli

Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä harrastetalliRajakallion Ratsutila on Suomen Ratsastajainliitto ry:n hyväksymä harrastetalli. SRL:n jäsentallit tarkastetaan vuosittain. SRL:n jäsentalleilta edellytetään, että niillä on koulutettu henkilökunta, toimintaan soveltuvat hevoset ja puitteet sekä kaikki ratsastajat vakuutettuina. Olemme laadukas, ammattitaitoinen, hevosystävällinen sekä turvallinen ratsastustalli.

Opetuksesta vastaa koulutettu ja ensiaputaitoinen harrasteohjaaja Jenni Rajakallio.

Lue lisää harrastetallin hyväksyntäkriteereistä, joita me noudatamme toiminnassamme!

Suomen Ratsastajainliitto ry

Suomen Ratsastajainliitto ry (SRL) on maamme ratsastusurheilun keskusjärjestö. Ratsastajainliitto edistää ratsastusta yleisenä urheilu- ja liikuntakasvatusmuotona, järjestää ratsastuskilpailuja ja kehittää maamme ratsastuksenopetusta ja valmennusta. Ratsastajainliitto on kaikkien ratsastuksen harrastajien etujärjestö, joka ajaa sekä huippu-urheilun että kuntoharrastajien asiaa. Ratsastajainliiton keskeisiä tehtäviä on turvata hevosen hyvinvointi kaikessa urheilu- ja harrastetoiminnassa.

Karvian Hevosharrastajat ry

Karvian Hevosharrastajat ry on innokkaiden paikallisten harrastajien toimesta talvella 2011 perustettu yhdistys.

Koska karviassa ei ole koiraharrastajille omaa yhdistystä, päätettiin ne liittää mukaan toimintaan. Yhdistyksen tarkoitus on edistää hevos- ja koiraharrastusta Karviassa ja lähiympäristössä. Yhdistykseen voivat liittyä mukaan kaikenikäiset, pääsyvaatimuksena on vain kiinnostus ja innostus hevosiin tai koiriin.

Rajakallion Ratsutila toimii tiiviisti yhteistyössä yhdistyksen kanssa. Meidän toiveena onkin kasvattaa yhdistyksen jäsenmäärää entisestään. Kun mukaan saadaan paljon ihmisiä, silloin on myös mahdollisuus järjestää erilaisia tapahtumia, kilpailuja, retkiä, kerhotoimintaa yms. Kaikki on kiinni jäsenien aktiivisuudesta. Kaikki reippaasti mukaan yhdistystä kehittämään!