Vierailevat tuntihepat

Tallilla vierailee tarvittaessa leireillä ja ruuhka aikana muutamia yksityisten omistamia hevosia tai poneja. Osalle jo ennestään tuttuja ja rakkaita, joita on ihana taas tavata kun saapuvat tallillemme kylään :)

Pixi leirillä

Pixie ”Pixi”, shetlanninponi, tamma, synt. 2003

Pixi on noin 98cm korkea kiltti ponitamma. Ratsastaessa Pixi on herkkä ja osaa perusasiat. Pixi on hieman arka, joten tarvitsee rauhallisen käsittelijän. Pixi tykkää puuhailusta maastakäsin, esim. temppujen opettelemisesta ja agilitystä!
Omistaa Sari Teerioja.

Sulevi leirillä

Shettis, ruuna, synt. 2005

Sulevi on kiltti, mutta sillä on ponimaiseen tapaan hieman pilkettä silmäkulmassa. Sulevi on hyvin isokokoinen shettis, noin 110cm, siksi sillä voi ratsastaa isommatkin lapset :) Ratsastaessa Sulevi on enemmän laiska kuin reipas. Sulevi tykkää hyppäämisestä ja se on myös aika haka leikkitunneilla. Sulevi toimii hyvin myös kärryillä ja talvisin sillä onkin hiihtoratsastettu ja pulkka-ajettu!
Omistaa Sari Teerioja.

img-20190606-wa0071

Eestinhevonen, tamma, synt. 2007

Viola on 148cm korkea ja se on aina kiltti kaikille. Violan intohimo on esteet ja se on kisannut niitä entisessä kodissaan 100cm tasolle asti. Koulussa Viola on helppo A ja sitä sillä on kisattu ainakin tasolle helppo B asti. Violalla voi ratsastaa kaiken tasoiset ratsastajat ja poni tekee aina parhaansa.
Omistaa Sonja Teerioja.